Software Ontwikkeling
gen:it denkt graag met u mee. We ontwikkelen niet alleen voor u, we ontwikkelen ook graag samen met u. U beschikt over de kennis (en wensen) van uw organisatie en samen met u bepalen we de doelen van ons project. Wij managen het ontwikkelproject, voor de afgesproken prijs en binnen de afgesproken tijd. Op de manier waar gen:it voor staat: Open, Eerlijk en Duidelijk.

Mogelijkheden
gen:it pint zich niet vast op een vaste manier van ontwikkelen. Iedere organisatie, ieder project, iedere applicatie vraagt tenslotte weer een andere benadering. Of het nu om een geheel nieuwe applicatie gaat, mobile app, integratie van diverse bestaande software? Er is altijd een passende oplossing. Aan de hand van uw wensen en eisen  bepalen wij de juiste aanpak, balans tussen in- en outsourcing, planning, bruikbare ontwikkeltalen en methoden binnen het project. We hebben de beschikking over software ontwikkelaars met een gedegen kennis van diverse ontwikkeltalen, ze zijn communicatief zeer vaardig en zullen altijd tussentijdse vorderingen met de eindgebruiker testen. Onze projectmanagers maken gebruik van gangbare projectmethoden als Prince II, Ipma, Lean en Scrum.

Wilt u meer weten? Wij komen graag met u in contact en kennismaken met uw organisatie om u te helpen de best mogelijke oplossing te vinden voor uw specifieke wensen. U kunt ons bereiken via sales@obvs.eu of 088-2820282.

Applicatiebeheer
De markt of uw organisatie verandert, waardoor de eisen die gesteld worden veranderen. Om aan de nieuwe eisen te voldoen bieden we een gedegen applicatiebeheer aan. Om uw applicatie altijd beschikbaar te houden biedt gen:it de mogelijkheid om samen met u een SLA (Service Level Agreement) op maat te maken. Heeft u applicaties die niet bij ons vandaan komen? Ook dan kijken we graag naar de mogelijkheden om deze te onderhouden of te verbeteren. Wij kunnen dit zowel op contract- als uurbasis voor u uitvoeren.

Service- en Supportdesk

Wilt u dagelijkse ondersteuning voor uw gen applicaticaties? Uiteraard nemen we die zorg van u over. Ook hier maken we graag open, eerlijke en duidelijke afspraken met u. Graag gaan we met u en uw organisatie in gesprek over de wensen en eisen voor de ondersteuning.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op via +31 88 2820282 of mail sales@obvs.eu

Legacy

Op onze website wordt vooral gesproken over COOL:Gen, helaas worden er meer (oudere) systemen als legacy bestempeld. Vaak bevatten deze systemen veel kennis en kunde, verstopt in de code. Die kennis en kunde kan verloren gaan wanneer u een systeem vervangt.

We helpen u graag bij het conserveren van de kennis en kunde uit uw “Legacy”. We kunnen u bijvoorbeeld bijstaan in het documenteren van het systeem. Vanuit uw gedocumenteerde systeemen zijn er diverse scenario’s mogelijk. Denk hierbij aan het moderniseren van, integreren van, en desnoods het vervangen van uw legacy. Voorop staat voor ons dat we van uw legacy een erfenis maken waar u trots op kunt zijn.

Wilt u meer weten? We spreken graag de mogelijkheden met u door! Neem gerust contact op via +31 88 2820282 of via sales@obvs.eu